SZOLGÁLTATÁSOK - PROGRAMOK


2005 óta számtalan csoportnak, egyéni vendégnek mutattam meg Budapest nevezetességeit, szerveztem és vezettem kirándulásokat. Ezen klasszikus idegenvezetői feladatok mellett mindig is nagy figyelmet fordítottam a kisebb csoportokra, illetve a privát vendégekre is.

Nyugodtan fordulhat hozzám akkor is, ha privát városnézést vagy kirándulást szeretne. Megszervezem és vezetem a programot  akár saját személyautómmal (1-3 fő), akár kisbusszal. Legyen az városnézés, vagy kisebb-nagyobb kirándulás. Reptéri transzfer esetén is fordulhat hozzám bizalommal, Önt vagy vendégeit magam hozom be a reptérről vagy megszervezem transzferüket a legmegbízhatóbb partnereim segítségével.

Keressen akkor is, ha egy kisebb-nagyobb csoport számára busz-, vagy hajóbérlésre lenne szükség, vagy étterem foglalásra. Természetesen az évek során számtalan olyan különböző profilú vállalkozással kerültem kapcsolatba, akikkel egyszerűen és gyorsan megszervezzük vendégei programját, szállítását és ellátását.

Mint lelkes hobbizenész, már kezdetektől fogva szívesen dolgozom a legkülönbözőbb zenei egyesületeknek. Sok külföldi zenekar és énekkar keresett meg az elmúlt években, hogy segítsek összeállítani itteni programjukat, és vezessem őket Magyarországon.VÁROSNÉZÉSEK ÉS KIRÁNDULÁSOK

A lehetséges programvariációk száma szinte végtelen. A vendég és idegenvezető közti közvetlen kapcsolat legnagyobb előnye a program-összeállítás személyességében rejlik. Ha vendégei vagy saját maga számára nem a nagy utazásszervezők előregyártott programcsomagjai közül szeretne választani, akkor keressen meg engem telefonon vagy e-mailben.

Természetesen az egyedi igények szerint összeállított programokon túl szívesen összeállítok hagyományosakat is, legyen az egy klasszikus budapesti városnézés, egy pusztaprogram vagy egy kirándulás például a Dunakanyarba.TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

  • ÉTTERMEK AJÁNLÁSA ÉS FOGLALÁSA

  • KONCERT- ÉS OPERAJEGYEK BESZERZÉSE

  • HAJÓS VÁROSNÉZÉSEK SZERVEZÉSE ÉS FOGLALÁSA

  • SEGÍTSÉG KÜLÖNBÖZŐ TRANSZFEREK SZERVEZÉSÉBEN

  • ÉS MÉG SOKMINDEN MÁS...
English
BUDAPEST-PRIVATE  Idegenvezetés és programszervezés Magyarországon
open URL check this out weitere Anbieter im Vergleich
Suchmaschinenoptimierung mit Ranking-Hits
Kapcsolat:

Szabó Gergely
Idegenvezető

H-1152 Budapest
Oroszlán u. 80. 1. em. 1.

Mobil: +36 30 210 1337

gergely.szabo@budapest-private.hu
Counter
Látogatók 2006. január 24. óta:
Magyar