KEDVENCEK

Mivel életem nagyrészét Budapesten töltöttem, sok kedvenc helyem, utcám, házam van a fővárosban. Ezen az oldalon őket szeretném bemutatni. Emellett remélem, hogy lassan e "kedvencek"-ből egy kis adatbank fejlődhet ki sok-sok olyan imert és kevésbé ismert hellyel, amivel segítségére lehetek a Budapestre látogatóknak, és talán a budapestieknek is tartogatni fog egy-két újdonságot. Hálás lennék, ha e-mailben megosztanák velem ezzel kapcsolatos ötleteiket, tapasztalataikat.
Magyar
English
Kávézók

Azt hiszem, nem kell bemutatnom milyen sok kellemes tradícionális, modern, kicsi, nagy, stb. kávézó van Budapesten. Nekem - mint szenvedélyes kávéházlátogatónak - kialakultak az elmúlt években a kedvenceim, melyeket szívesen ajánlok mindenkinek.
Bárok, sörözők, szórakozóhelyek

A "Hova menjünk este sörözni, koktélozni, ahova a helyiek is menni szoktak?"  talán a leggyakoribb kérdés, amit egy idegenvezetőtől  kérdeznek a vendégek. Ez a menüpont ebben szeretne segítségre lenni, de remélem a budapestieknek is tartalmaz egy-két talán eddig ismertlen helyet. Ezek nem klasszikus értelemben vett éttermek, de a legtöbben természetesen kaphatunk egyszerűbb ételeket.
Éttermek

Itt találhatók a kedvenc budapesti éttermeim, melyeket gyakran ajánlok vendégeimnek, de magam is rendszeresen felkeresek. Általában nem a belvárosban találhatóak, mivel véleményem szerint az esetek nagyrészében a Váci utca környékét jobb elhagyni, ha különösen jó konyhájú és hangulatos éttermet keresünk. (Tisztelet a kivételnek.)
Sütemények, italok, különlegességek

Olyan süteményekkel és italokkel ismerkedhet meg, melyeket csak Magyarországon próbálhat, vagy legalábbis innen indultak meghódítani a világot.
Terek, utcák, parkok

Itt olyan budapesti köztereket találhatnak, amelyek - valamilyen oknál fogva - különösen is a szívemhez nőttek.
Múzeumok, kiállítások

E menüpont alatt olyan - főleg kisebb - múzeumokat, kiállításokat szeretnék felsorolni, amelyek nem a legismertebbek, de mindenképp megéri megnézni őket.
open URL check this out weitere Anbieter im Vergleich
Látogatók 2006. január 24. óta:
Counter
Kapcsolat:

Szabó Gergely
Idegenvezető

H-1152 Budapest
Oroszlán u. 80. 1. em. 1.

Mobil: +36 30 210 1337

gergely.szabo@budapest-private.hu
Suchmaschinenoptimierung mit Ranking-Hits
BUDAPEST-PRIVATE  Idegenvezetés és programszervezés Magyarországon