Immár 2005 óta dolgozom idegenvezetőként a legkülönbözőbb csoportokkal és egyéni vendégekkel. Engedje meg, hogy a következő oldalakon bemutassam munkámat.

Vendégeim számára mindig is többet szerettem volna nyújtani, mint pusztán idegenvezetést. Ha szükséges utazásszervező, tanácsadó, vendéglátó vagyok, de különösen is gyakran vagyok az idegenvezető mellett a gépkocsivezető is egyben.

Ha külföldi vendégei jönnek, és szeretné programjukat biztos kezekben tudni, akkor keressen, hogy összeállíthassuk a személyreszabott programot. A legegyszerűbb, ha küld egy e-mailt vagy üzenetet a tervezett program időpontjával és körvonalaival. Természetesen, ha nem éppen vendégekkel vagyok, akkor telefonon is elérhet. Ha nem tudom felvenni, akkor valószínűleg épp a Halászbástyán vagy valamelyik másik nevezetsségnél vagyok, így ha küldd egy üzenetet, akkor visszahívom, amint van rá lehetőségem. 

Szolgáltatásaimról további információkat a baloldali menüsor segítségével kaphat.

Szívesen mutatom meg a főváros ismert és kevésbé ismert nevezetességeit a Budapestre látogató vidékieknek, illetve kísérek magyar csoportokat különböző utakra, legyen az céges kirándulás vagy bármilyen egyéb utazás.

Köszönöm látogatását és kellemes időtöltést kívánok honlapomon!

Üdvözlettel:    
Szabó Gergely


Szabó Gergely idegenvezetés városnézés Budapest Magyarország idegenvezető Dunakanyar Szentendre Puszta Személygépkocsis személyszállítás
ÜDVÖZLÖM, KEDVES LÁTOGATÓ!
Legutóbbi frissítés: 2020. január
Magyar
English
BUDAPEST-PRIVATE  Idegenvezetés és programszervezés Magyarországon
Kapcsolat:

Szabó Gergely
Idegenvezető

H-1152 Budapest
Oroszlán u. 80. 1. em. 1.

Mobil: +36 30 210 1337

gergely.szabo@budapest-private.hu
Látogatók 2006. január 24. óta:
Counter
Suchmaschinenoptimierung mit Ranking-Hits
open URL check this out weitere Anbieter im Vergleich